Jobba hos oss

jobbahososs

Vi drivs starkt av våra värderingar och vi tror på människors behov av att tillhöra en grupp som presterar tillsammans. Hos oss är ingen konsult en egen resultaträkning. Vi styr inte på beläggningsgrad eller intäkter på individnivå utan har hela tiden företagets övergripande resultat i fokus, och vi vet att teamtanken verkligen lönar sig.

Effect Management har funnits i 27 år och i är idag 16 medarbetare med kompletterande kompetenser. En del av oss arbetar framför allt med affärsutveckling, utredningar och organisationsutveckling. Andra har större fokus på individer och grupper. Alla med egen erfarenhet av att vara chef. Förändringsarbeten innebär att organisationer behöver olika kompetenser i olika faser. Ofta arbetar vi tillsammans i uppdrag, i olika konstellationer. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och med ett nätverk av forskare som vi tar in i uppdrag när vi behöver spetskompetens.

Våra uppdrag är till 60% inom näringslivet och till 40% inom offentlig sektor. Vi har kontor i Karlstad och Stockholm. Majoriteten av våra uppdrag är i Sverige men vissa sker internationellt.

 


För mer information kontakta:

peterr-3

Peter Rovér, VD.
peter.rover@effect.se

 

 

 

 

 

Anne-Charlotte Sverkström, Konsultchef.
anne-charlotte.sverkstrom@effect.se