Medarbetarskap

Till dig som är ledare: Utbilda själv din arbetsgrupp i aktivt medarbetarskap!

Om dina medarbetare bedriver ett aktivt medarbetarskap kommer det bli roligare för dig att vara chef, ni kommer få ett bättre arbetsklimat och det kommer att ge resultat på sista raden.

Efter att du deltagit i denna endagsutbildning kan Du själv utbilda dina medarbetare i aktivt medarbetarskap genom att använda proffsigt material som till exempel inspirerande filmer som du visar, du leder övningar som du själv har genomfört under utbildningsdagen och du får till och med ett talmanus som ytterligare stöd för hur du kan leda din grupp genom övningar och reflektioner. 

Under endagsutbildningen går vi igenom allt material och du får möjlighet att genomföra övningar själv och möjlighet att ställa frågor så du ska känna dig helt trygg att genomföra denna utbildning med dina medarbetare efteråt.

Innehåll

  • Hur man ger och tar emot återkoppling på ett konstruktivt sätt.
  • Hur olikheter kan berika i samarbeten.
  • Hur man blir en mer lösningsfokuserad medarbetare.
  • Hur man gör sin chef bra.
  • Hur man tar ansvar för mer än bara sitt eget uppdrag och jobbar för hela gruppens och organisationens bästa.

 

Förutom filmer, övningar och instruktioner kommer du också få boken” Aktivt medarbetarskap – ta ansvar och utvecklas på jobbet” skriven av kursledaren Anna Tufvesson. Innehållet i utbildningen följer kapitlen i boken.

Saker som dina medarbetare får reflektera över och träna på genom allt material du får tillgång till:

Alla övningar, filmer och material kommer att ligga på en server som du får fri tillgång till under sex månader efter genomgången utbildning.

 

Om dina medarbetare bedriver ett aktivt medarbetarskap kommer det bli roligare för dig att vara chef, ni kommer få ett bättre arbetsklimat och det kommer att ge resultat på sista raden!

Praktisk information

Plats: Karlstad

Datum: För information kontakta oss 

Programansvarig: Anna Tufvesson

Kontaktperson: Anna Tufvesson, anna.tufvesson@effect.se, 070-217 71 82

Anmälan: Skriftlig anmälan sänds till ann.johnson@effect.se, eller via formulär nedan.

Vill du veta mer?

Ta kontakt med mig för anmälan, mer information eller om du vill diskutera kring hur ett skräddarsytt upplägg skulle kunna se ut för er.

Telefon: 076-801 78 68
Epost: anna.tufvesson@effect.se


Anmäl dig här

Skills

Posted on

July 13, 2017