Select Page

Retorik för Chefer & Ledare

Så når du fram med ditt budskap. 2-dagars workshop med Lena Lid Falkman

 

  • lenalidfalkman_bildHur gör du ett riktigt avtryck som berör dina åhörare?
  • Tror du att ditt sätt att kommunicera påverkar din framgång?
  • Hur skulle ditt jobb se ut om du kunde få andra att förstå precis vad du ville?

Använd retoriken för att påverka, bli hörd, inspirera, bygga argumentation och bli förstådd. Välkommen till en exklusiv workshop på två dagar där du och din retorik står i fokus och utvecklas. Det räcker inte med att läsa sig till att bli en bättre kommunikatör – man måste öva. Kursen leds av Lena Lid Falkman, ekon. dr. och internationellt prisbelönad forskare inom retorik.

OBS! Begränsat antal, endast 10 platser.

 

Innehåll

– Grund från ledarskapsforskning, klassisk retorik, teaterns värld och modern presentationsteknik.
– Praktiska övningar.
– Exklusiv tid för utveckling av varje deltagare.

Workshopen riktar sig till dig som vill utveckla din förmåga att påverka, inspirera och bli hörd. Vi tar avstamp i klassisk och modern retorik, och behandlar även modern presentationsteknik och influenser från teaterns värld. Vårt pedagogiska upplägg är att varva teori med diskussioner och praktiska övningar. Under två dagar kommer du att få kunskap och verktyg för att du ska få ett personligt genomslag i din kommunikation, och vi kommer att ge dig personliga framgångsnycklar du kan använda i presentationer och anföranden. I workshopen kommer vi även att analysera retorisk disposition, och du kommer att få coachning och individuell feedback på dina styrke- och utvecklingsområden. Workshopen ger dig unika chanser att förbättra och trimma din egen retoriska förmåga.

 

Att i en trygg miljö få öva på presentationer och få konstruktiv feedback på detta har verkligen gjort skillnad för mig! Jag har fått flera bra tips om hur jag kan nå fram med mitt budskap på ett tydligare och mer effektfullt sätt.

 

Praktisk information

Datum: TBA

Plats: Dömle Herrgård

Pris: 14 900:- exkl. moms och internatkostnad

Intresseanmälan: Helena Evaldsson, Effect Management, helena.evaldsson@effect.se 070-224 4554  

 

Ladda hem programblad här

Vill du veta mer?

Den här workshopen genomförs både som skräddarsytt program samt som öppet program. Kontakta mig gärna för att få mer information om kursen.

Telefon: 0705-322352
Epost: helena.evaldsson@effect.se

 

 

 

 

Kursledarelenalidfalkman_bild

Lena Lid Falkman

Lena Lid Falkman är ekonomie doktor vid Handelshögskolan i Stockholm och associerad konsult hos Effect Management. Lena har undervisat i retorik och kommunikation i över 15 år på såväl Handelshögskolan som företag, myndigheter och internationella organisationer; och är internationellt prisbelönad för sin doktorsavhandling “Ledarskapande Retorik”.

 

 


 

 


Anmäl dig här

Skills

Posted on

October 1, 2016