Vi hälsar vår nya medarbetare Emelie Johannesson varmt välkommen till oss! Vi ställde några frågor.

Berätta om dig själv? 
Jag heter Emelie och är en 26-årig värmländska, ursprungligen från Torsby. Som person är jag social och kreativ. Jag har stor erfarenhet av att jobba med kunder i olika typer av verksamheter vilket gjort mig väldigt lyhörd och serviceinriktad. När jag inte jobbar så spenderar jag mycket tid med familj och vänner, det ger mig energi. En ledig (sommar)dag tillbringar jag helst i mina hemtrakter på sjön Fryken.

Vilken roll har du på Effect?
Här på Effect kommer jag främst att ha hand om försäljning, marknadsföring och rådgivning kopplat till våra öppna program.

Vad har du tidigare gjort i ditt yrkesliv? 
Innan jag kom hit till Effect så jobbade jag på en startup inom e-handel, en väldigt lärorik erfarenhet där ingen dag var den andra lik. Jag har också jobbat med kundservice inom bankväsendet och en hel del som säljare i butik, samt att jag har pluggat grafisk design.

Vad ser du mest fram emot i ditt jobb på Effect?
Jag ser väldigt mycket fram emot kontakten med såväl nya som befintliga kunder såklart! Sedan ser jag fram emot att jobba tillsammans med alla otroligt duktiga kollegor här på Effect och ta del av den kompetens och erfarenhet som finns här. Jag är säker på att det kommer bli ett väldigt spännande och lärorikt år.

Vilka är/blir dina utmaningar i jobbet?
En utmaning som jag ser är att detta är en helt ny bransch för mig och med det kommer ju automatiskt lite olika utmaningar. Jag är supertaggad!