Kurser & seminarier

Vill du utveckla din organisation, dina ledare, dina medarbetare eller dig själv?

Vi på Effect Management arbetar alltid med slutmålet att öka effektivitet och lönsamhet för våra kunder. Vägen dit ser olika ut för varje kund. Ett bra sätt är att delta i något av våra öppna program.

Läs mer om vårt konsortieprogram för våra ledarutvecklingskurser

Se vårt utbud av öppna program nedan. Alla våra program går att få med ett internt skräddarsytt upplägg. Kontakta oss för att få veta mer.

Välkommen!

Grundläggande Chef- & Ledarskap

Programmet riktar sig till dig som vill få ett antal konkreta verktyg så att du kan känna större trygghet i ditt ledarskap och ge dig goda förutsättningar för att kunna skapa resultat genom andra, dem du leder.

ExeQtive

exeQtive är ett ledarutvecklingsprogram för kvinnor med personal – och resultatansvar. Programmet består dels av utbildningsdagar, samt dels en personlig mentor som följer och stödjer adeptens utveckling under ett år.

ExeQtive steg 2

Exklusivt för dig som har gått exeQtiveprogrammet tidigare erbjuder vi en fördjupningsutbildning som ger dig nya insikter och verktyg om dig själv, ditt ledarskap och hur du kan vidareutveckla din verksamhet.

Ledarskapsprogram för ledande politiker

Ledarutvecklingsprogrammet bidrar i en omvälvande tid till handlingskraft och resultat men också till arbetsglädje och trygghet i rollen som politisk ledning.

Integrerat Ledarskap

Programmet riktar sig till erfarna chefer och ger verktyg för att hantera utveckling, ledarskap och affär genom fokus på individ, grupp och organisation, och samspelet däremellan.

Personlig utveckling

Ett program med exceptionella möjligheter att jobba med sig själv och utvecklas i ett unikt samarbete med Ravi Welch, en av världens skickligaste terapeuter.