Maja Hedin

Maja är en positiv och energigivande person. Hon är driven och engagerad i allt hon tar sig för, med ett stort intresse för och kunskap inom text, kommunikation samt sociala och digitala medier. Hon gillar när det händer mycket och ser gärna till att ha flera bollar i luften samtidigt.

Maja har god erfarenhet av projektledning genom både arbete och ideellt engagemang. Att koordinera, planera och strukturera är hennes styrkor, samtidigt som hon även tycker om de kreativa delarna av arbetsprocessen, såsom att exempelvis formge. Maja gillar möjligheten att kombinera sin strategiska och analytiska förmåga med sin kommunikativa kompetens. Tidigare har hon jobbat inom hotell- och restaurangbranschen, där hon lärde sig vikten av att arbeta i ett högt tempo med maximal prestation samt att möta olika människors
behov.

Drivkraften hos Maja är att kunna påverka, i det stora som lilla, genom sina kunskaper inom kommunikation. Hon har erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med kommunikation genom sitt arbete på Business Värmland och Karlstad Innovation Park. Under sin praktik på Göteborgs universitet utvecklade hon en strategi för sociala medier som idag används som ett verktyg i arbetet mot en digitaliserad studentrekrytering.