Den 25 maj ersätts PUL (personuppgiftslagen) av en ny EU-förordning (GDPR) som skärper kraven på hur företag får hantera personuppgifter.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med det nya regelverket för dataskydd. Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter, som vi lagrar för att du antingen är vår kund, samarbetspartner, prenumererar på vårt nyhetsbrev eller för att du har/har haft en relation med Effect. Vi vill understryka att vi aldrig säljer dina personuppgifter till andra företag.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner.

Har du frågor kring dina personuppgifter som vi lagrar eller om du inte längre vill att Effect skall lagra dina personuppgifter, skicka ett mail till gdpr@effect.se eller kontakta Peter Rovér; peter.rover@effect.se.

Peter Rovér, vd, Effect Management