Under året har vi haft den stora äran att få vara delaktig i Nobelis utvecklingsarbete – där vi funnits med som stöd i processen kring att ta fram en ny värdegrund, vision och varumärkesidé som vi baserat på vår s.k. 3V-process.  

Ett viktigt moment var det seminarium som företaget ordnade för ett par veckor sedan då vi lät företagets medarbetare prata framtid i Bofors Hotels fina park! Det blev en rolig och givande eftermiddag där de drygt 110 medarbetarna delades in i 24 grupper vid egna blädderblock komplett med instruktioner i tre steg. En kortare övning ståendes ger energi och spänst till diskussionen och blädderblocken ger alla i gruppen samma chans att delta. Att dessutom kunna vara ute i en fin park gör upplevelsen till ett minne man kan prata om länge efteråt – tack alla medverkande för ert fina engagemang!

Resultatet av övningen redovisades direkt efter avslutad workshop med en film med korta intervjuklipp som gjordes under tiden som grupparbetet avslutades. Vi gillar att jobba med filmer när vi kör den här typen av workshops – en sammanfattande film ger alla på seminariet en gemensam bild av vad man kommit fram till.

Är du nyfiken på att veta mer om hur vi jobbar med den här sortens processer? Kontakta gärna Peter eller Per.