ExeQtive steg 2

Exklusivt för dig som har gått ExeQtiveprogrammet tidigare erbjuder vi en fördjupningsutbildning som ger dig nya insikter och verktyg om dig själv, ditt ledarskap och hur du kan vidareutveckla din verksamhet.

Du vet ju redan hur kraftfullt det är att möta andra kompetenta kvinnor och få lära av varandra och ha olika professionella föreläsare och processledare. exeQtives styrka har alltid varit deltagarnas vilja att dela med sig, att alla alltid vill varandra väl och att programledarna är duktiga på att skapa ett bra program. Vårt mål är att man efter en exeQtiveträff alltid ska åka hem och känna att man blivit berörd, fått ny energi, kunskap, insikt, samt värdefulla kontakter. 

Innehåll

Programmet består av 8 dagar plus individuell coaching motsvarande 1,5 tim/tillfälle mellan varje utbildningstillfälle. Du kan välja att använda dina coachingsamtal som rent coachande, rådgivande eller som en möjlighet att praktiskt träna inför vissa uppgifter. Antingen tar du upp och fördjupar kring frågeställningar som de olika utbildningsblocken berört eller så utgår du från de utmaningar som du har i din vardagssituation. Du kan matchas ihop med olika konsulter från Effect, som består av totalt 15 medarbetare med olika kompetensprofiler, beroende på dina specifika behov.

Block 1: Mitt personliga ledarskap
Block 2: Modigt ledarskap
Block 3: Change Management
Block 4: Strategisk organisering och ledningVad får du ut av detta program?

– Du har fått hjälp att bearbeta dina individuella frågeställningar och utmaningar.

– Verktyg för att utveckla både dig själv och din verksamhet.

– Utökat nätverk.

– Ökad kunskap om din egen etiska kompass och hur det påverkar dig i ditt ledarskap.

– Förbättrade förutsättningar för att kunna driva framgångsrika förändringsprojekt och strategiskt organiserings- och ledningsarbete

 

Praktisk information

Plats: Konferensgård i Värmland

Datum: Kontakta oss för mer information om datum. 

Programansvarig: Anne-Charlotte Sverkström 

Kontaktperson: Ann Johnson, Effect Management

ann.johnson@effect.se, 070-359 00 02

Pris: 49 000:- + internatkostnader

Intresseanmälan: Skriftlig anmälan sänds ann.johnson@effect.se

 

Ladda hem programblad här

 

 

Vill du veta mer?

Det här programmet erbjuds exklusivt för de som tidigare gått exeQtive-programmet. Ta gärna kontakta med mig, så berättar jag mer om innehållet och upplägget.

Telefon: 070-691 25 21
Epost: ann.johnson@effect.se 

 

 

Skills

Posted on

October 1, 2016