Leda förändring

Förändringsledning och verksamhetsledning

Alla organisationer möter förändringssituationer, t.ex. ny strategi, nya arbetssätt, flytt till ny arbetsplats, ny affärssituation med förändrade arbetsuppgifter etc. Plötsligt får chefen ansvar för två processer: Att leda verksamheten och att leda förändringen.

Effect tar förändringsledarskapet på stort allvar. Under en period, i inledningen av det nya, är det förändringsledarskapet som avgör om man går framåt – och också om man lyckas behålla tempot i den vanliga verksamheten. Därför är förändringsledarskapet så eftertraktat i alla organisationer idag.

 

Hjälp till förändring

Behöver ni förändringsstöd i en kritisk situation? Effect har både konsult- och managementresurser. Behöver ni utbilda era chefer inför en större förändring? Effect har lång erfarenhet av att utveckla chefer till förändringsledare. Behöver ni lägga upp en plan för förändringens fyra faser? Effect är vana att skräddarsy förändringsarbete.

 

Så jobbar vi

Vi arbetar med flera bra modeller (som Kotters åtta steg för förändring, förändringens fyra rum, kriskurvan, 3V för en tydlig strategi) och hjälper er att behärska praktiska förändringsverktyg för att nå hela vägen fram.

Målet är att uppfylla målen och ta sig vidare mot visionen. Om cheferna kan leda förändringen, blir hävstången för organisationen riktigt, riktigt stor.

 Hör av dig om du vill veta mer

Om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med att leda förändring får du gärna höra av dig till oss så berättar vi mer.

054-10 00 11
info@effect.se

Skills

Posted on

October 1, 2016