Vårt erbjudande

Vi har tre huvudområden:

Ledarskap & Medarbetarskap

Goda ledare lyckas involvera och engagera människor. Deras övertygelse och trovärdighet skapar acceptans för målet. Även om sådana processer kan ta tid, är det den typen av ledarskapsutveckling vi utvecklar och stöttar. Vi erbjuder ledarskaps- & medarbetarskapsutveckling genom utbildning, coachning eller workshops.
> Läs mer

Affärs- & Verksamhetsutveckling

Vi lever i en värld som ständigt förändrar sig och vi måste kontinuerligt kunna anpassa oss till det både proaktivt (helst) och reaktivt. För att tillhöra vinnarna måste man vara snabb och anpassningsbar. Vi har ett brett sortiment av erbjudanden som syftar till att hjälpa dig att utveckla din verksamhet, och vårt nätverk består av några av Sveriges bästa konsulter, forskare och kompletterande aktörer inom ett antal områden.
> Läs mer

Kurser & Seminarier

Vi på Effect Management arbetar alltid med slutmålet att öka effektivitet och lönsamhet för våra kunder. Vägen dit ser olika ut för varje kund. Ett bra sätt är att delta i något av våra öppna program. Vi erbjuder klassiska ledarskapsutbildningar för chefer & ledare på olika nivåer. Vi erbjuder även diverse temaworkshops ledda av de skickligaste forskarna och pedagogerna inom området.
> Läs mer


Vi arbetar med utveckling i privata företag och offentliga organisationer. Och har så gjort i över 30 år. Vi vet att utvecklingsprocesser behöver rätt insats i rätt faser. Därför erbjuder vi fasanpassade kompetenser och metoder som bygger på vår ambition att jobba långsiktigt med våra kunder. Inte åt.

Vi tror på kraften i att kombinera praktisk erfarenhet med ledande forskning. Och på människors vilja och förmåga att utveckla och förbättra.