Effect stärker upp i teamet för offentlig sektor

Vi är glada att välkomna Petra Lundgren som ny konsult på Effect Management.

“En intensifierad satsning på offentlig sektor och en ökad efterfrågan på våra tjänster gör att vi stärker upp vårt team med expertis mot landsting, kommuner och myndigheter. Därför är vi mycket stolta över att kunna presentera Petra som en del av Effect”, säger Peter Rovér, vd på Effect Management.

Petra har sin bakgrund från sjukvården där hon jobbat med akutsjukvård och sedan en lång tid i chefs- och verksamhetsutvecklingsroller.  Vid flera tillfällen har hon uppmärksammats för sitt förbättringsarbete. Sedan drygt 2 år tillbaka arbetar hon som specialrådgivare för ledningen på Oslos Universitets sjukhus där hon hjälper chefer och verksamheter med införande av kontinuerligt förbättringsarbete enligt Lean filosofin genom både utbildning och stöttning i det praktiska. Petra arbetar även med coachning och chefsstöd på olika nivåer inom  flera olika verksamheter.

Petra var nominerad till Årets Ledare 2013, vann pris som chef för Sveriges arbetsplats inom vården 2012 och fick hederspris för förbättringsarbete enligt lean filosofi 2012.